Stacks Image 2726

Like en volg ons op Facebook en LinkedIn!

    

Stacks Image 4791
Stacks Image 4794
Stacks Image 4797
Stacks Image 4800

Subsidieregelingen

 • Gemeente Wijchen
  De Gemeente Wijchen heeft diverse financiële regelingen voor werkzoekenden en werkgevers. HetWerkt!Wijchen heeft voor u een overzicht van de Wijchense regelingen gemaakt. 
 • Startersbeurs 
  Voor gediplomeerde jongeren zonder werkervaring is het moeilijk om een baan te vinden. Voor werkgevers is het moeilijk om gemotiveerde jongere medewerkers aan te nemen. Voor deze jongeren en werkgevers biedt de Startersbeurs een oplossing.
 • Subsidiecalculator
  Bij het aannemen van nieuwe medewerkers kunt u mogelijk in aanmerking komen voor aantrekkelijke financiële voordelen. De online subsidiecalculator presenteert regelingen en subsidies voor een nieuwe medewerker of een medewerker, die recent in dienst is getreden. Naast de hoogte van de bedragen geeft de calculator achtergrondinformatie over de subsidies en regelingen en de te ondernemen acties. Met de online calculator ontdekt u snel en overzichtelijk de financiële voordelen.
 • UWV
  Het UWV heeft diverse regelingen voor werkzoekenden en werkgevers.

Algemeen    

De hierboven vermelde regelingen en de informatie op de pagina Gemeente Wijchen, zijn overgenomen van/gebaseerd op de bronnen zoals op de betreffende pagina’s aangegeven.
Mocht de opgenomen informatie niet juist of onvolledig zijn, dan vragen wij u nadrukkelijk om dat aan ons kenbaar te maken met vermelding van de bron waarop u dat baseert. Wij zullen dan, indien nodig, de informatie aanpassen c.q. aanvullen.

U kunt ons voor suggesties en aan- of opmerkingen mailen via info@hetwerktwijchen.nl.
Stichting HetWerkt!Wijchen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid van de inhoud van deze vastlegging. 

Lees onze volledige disclaimer.